BELANG VAN TEAMS 

TEAMONTWIKKELING

Waar staat het team?

GDQ: Teamontwikkeling is een proces.

 

Zoals de Engelsen zeggen: “Teaming is a verb, rather than a noun.”  Dat vraagt tijd, aandacht, concrete actie en reflectie. Weten waar je voor staat en waar je naartoe wilt, geven houvast voor de ontwikkeling. Vanuit de teamcode en de gezamenlijke doelen krijgt ieder binnen het team de kans op een eigen manier en samen hieraan bij te dragen. Ontwikkelen is ontdekken. Experimenteren en innoveren in de actie. Reflecteren om te leren en de route bij te stellen. Kiezen, groeien en gaan. 

Hoe effectief is jouw team? Is jullie teamcode expliciet, gedeeld en heeft ieder daarbij een duidelijke rol? Helpen jullie manieren van werken om met plezier vooruit te komen en samen beter resultaat te halen? Kunnen jullie fricties uit de weg ruimen en en verschillende perspectieven? Ondersteunt de leider optimaal? Dit en nog veel meer komt naar voren uit de meting.

Waar zit de kracht van het team? GDQ geeft je dat inzicht. Ontdek wat jouw team nodig heeft voor verdere ontwikkeling. Om slimmer en plezieriger samen te werken.

 

Please reload

© 2019 Lilian Kolker - 52n5e.nl